LF open

Igår sköt Anders och Maja Bucher LF open i Eskilstrup, Danmark. Tävlingen pågår i tre dagar men i år blev det bara en tävlingsdag för oss. En väldigt trevlig sådan! Vi var framme vid skjuthallen vid tiotiden. Första skjutlaget startade tävlingen 12.30, där bland annat Anders i veteranklassen sköt. Han fick ihop fina 401. 4 och vann klassen och final väntade!

Anders skjuter LF open

Finalen sköts enligt de gamla reglerna med 5+5 skott och därefter utslag en och en vartannat skott. Anders slutade på 6e plats i finalen, grattis!

Maja skjuter LF open

Kvart över fem var det sedan Majas tur att skjuta. Hon fick 619.0 poäng, det gav en 6e plats i grundomgången och finalplats även för henne.

Finalen blev väldigt spännande och jämn. Maja ledde länge, här kan ni se hur jämt det var när fyra skyttar återstod, Maja här på delad fjärdeplats.

Maja sköt en bra final och slutade på tredjeplats! Grattis!

Moa Hallberg som skjuter för Aspö och går på skyttegymnasiet vann och danska Anne Bakke Nielsen blev tvåa.