DM-helg

Denna helgen avgjordes både DM och Junior DM. Och vad annat kan sägas än att Skabersjö återigen visade upp sig som en förening att räkna med! 

I Herr/Dam DM, som gick i Malmö igår, sköt Ylva och Maja, Magne och Anders. Ylva satte personbästa, som hon sedan överträffade med 0,2 poäng på damjun DM i Trelleborg i dag – trots att hon råkade sätta ett skott i väggen! Anders och Maja tog sig båda till final, där Anders fina form resulterade i en andraplats och en silvermedalj! Maja nådde ända fram till den snöpliga, men fina, fjärdeplatsen. I Trelleborg plussade vi på med William och Andreas. Andreas fick tyvärr bryta pga skada, men alla andra tog sig till final, och bjöd där vidare på fint skytte. En 5:e plats till William och en 6:e plats till Magne, och i damfinalen en 7:e plats till Ylva. Bäst lyckades Maja som vann! Damjuniormästare 2016!