SM Brons till Anders!

I helgen var Anders i Fagersta och sköt SM. På lördagen var det stående, där han sköt som senior, en tuff klass. 381 poäng är helt godkänt men räckte inte så långt i dessa sammanhang. På söndagen gick det desto bättre, då sittande senior.

Han inledde med en grundomgång på 424,0 och placerade sig där med på en femteplats och gick till final. Bästa resultat till finalen var 424,5 poäng, så det var alltså bara 0,5 poäng som skilde ettan från femman! Rejält spännande var det och det var först på sista skottet som det hela avgjordes. Anders sköt en fin final och kom på en tredje plats! SM Brons!

Han var även med i Skånes förbundslag, som vann!

Anders Bucher med sina priser
Anders Bucher på SM i Fagersta, med sin bronsmedalj, guld för förbundslaget och ett hederspris för femteplatsen i grundomgången. Kan avslöja att det i guldpåsen fanns en värmeljuslykta från Skultuna.

Tack för bilderna Håkan Christensson!