Möjligt att boka skjutplats igen

Som ni märkt har vi inte dragit igång någon träning än. Det beror på att vår lokal är så liten, och att det ofta krävs att tränarna kommer närmare än en meter för att kunna hjälpa er skyttar. Men nu vill vi göra ett försök med lite skytte i alla fall! Erbjudandet vänder sig bara till våra medlemmar.

Det kommer inte vara någon schemalagd träning utan vi bokar in er på fasta tider, så att alla får skjutit åtminstone någon gång under våren. Vi tänker oss att tre personer får skjuta samtidigt, på bana 1, 5 och 8 så att de har gott mellanrum mellan sig. En till två tränare kommer finnas på plats. Vi vill att eventuell väntande förälder om möjligt tar en promenad under tiden, vi möter och lämnar av skytten uppe vid ingången.

Tiderna kommer vara måndagar och torsdagar. Första gruppen om tre är på banan 18.00-18.45. Om många önskar skjuta kommer nästa gäng sedan 18.50-19.35.

Du som vill skjuta skickar ett mejl till skabersjo.skf@telia.com. Skriv vilken av dagarna som passar dig bäst, och om det är någon av de närmsta fyra veckorna som du inte kan komma. Sedan återkommer vi till dig med vilken/vilka tider du har fått.

Tom skjutbana i Oxie