Snart är det jul

Vilken termin vi har haft! Så härligt med full aktivitet igen efter denna historiskt långa paus!

Tävlandet har kommit igång. Förra helgen var ett gäng sittandeskyttar i Trelleborg och sköt Söderslättssmällen. För några var det tävlingsdebut och det gick galant, alla presterade på topp och många kom hem med pokaler! Grattis allihopa för bra genomfört skytte och till era fina resultat!

Samma helg var två skyttar i Danmark och sköt tävlingen LF Open. I år blev det bara en finalplats, som resulterade i en sjätteplacering. Det var många höga resultat så konkurrensen var hård. Kul att sitta och titta på och imponeras av sådant fint skytte!

Och än är terminen inte slut! Förutom några träningspass till, med julavslutning, har vi en skytt som ska skjuta tävling i Åkarp på söndag, några skyttar som ska skjuta Skyttiadens distriktsfinal i Sjöbo den 18 december, och en skytt som ska skjuta dubbeltest och landslagsuttagning i Linköping samma helg. 

Vi sålde slut på alla bingolottokalendrar och vill tacka alla som köpt av oss, det blir ett bra tillskott till kassan, som våra ungdomar får glädje av sedan. Har du inte köpt din bingolott till uppesittarkvällen, eller något annat tillfälle, så kan du göra det via länken här. Du får då en digital lott som du kan spela i både mobilen och skriva ut som pdf.

Köp dina digitala bingolotter här | BingoLotto

https://www.bingolotto.se/kop-bingolott/?customerId=25001581