Framgångar i Fallmåls SM

Skabersjö visade återigen fina resultat i fallmåls RM/SM i Kinna. Maja Bucher inledde lördagen med fina 39 träff, vilket räckte till final och delad 5:e plats i L13. I finalen tog sig Maja sedan till semifinal, där hon och Johanna Andersson sköt 10 träff och fick särskjuta. 22 skott (!) tog det innan Maja tyvärr bommade. Maja var lycklig och glad över sitt brons och glaspjäsen hon fick för sin 5:e plats. Maja fick också en silvermedalj med förbundslaget.

Jag sköt 40 träff i grundomgången och vann klassen! I finalen inledde jag med 9 träff, och tvingades till särskjutning, som jag förlorade och därmed åkte ut.

För Anders fungerade det inte alls sittande, men han sköt bra stående, det räckte tyvärr inte till final. Men även här knep förbundslaget andraplatsen, så en silvermedalj fick Anders med sig hem.