Bra skjutet i Skyttiadens distriktsomgång

I helgen avgjordes Skyttiadens distriktsomgång i Kävlinge. Det gick riktigt bra för alla Skabersjös skyttar! På lördagen sköt Andreas och Magne stående. Första gången de tävlade på 40 skott, och det är ju ganska jobbigt när man inte är van, men de sköt bra båda två. På söndagen hade vi först Jacob och Linn med i klass L11. Lite ovant för Jacob att skjuta utan jacka, men det gick ju toppen. Fina poäng på både Jacob och Linn, och det räckte till 9:e och 10:e placering. Sedan var det dags för våra L13 skyttar Maja, William och Ylva. Även dessa tre bjöd på fina resultat, och höga placeringar. Det var dock bara Maja som tog sig vidare till Regionsfinalen i Morup i februari. Under veckan kommer jag lägga ett par bilder på hemsidan, så håll utkik där!

/Camilla 

Uppdatering:

Andreas har förbättrat bildsidan på vår hemsida, så jag sitter för fullt och lär mig hur jag ska göra – de utlovade bilderna kan därför komma att dröja lite mer!/Camilla