Järnsmällen i Sjöbo

I helgen var några av föreningens skyttar i Sjöbo och tävlade. En rolig dag med fina resultat! Personbästa av Linn, 408,2, i klass L11, Grattis Linn! Maja blev tvåa i L13 med 424,4, samma poäng som ettan men sämre slutserie. Tillsammans med mig vann Maja duoklassen, sitt L9-L15r + sitt jun-vet.  Jag sköt också personbästa, 422,0. Anders blev trea i stående senior. Ylva och William sköt också, de var med i föreningslaget tillsammans med Maja. De hade också bra resultat, men det räckte inte till pris. Föreningens lag placerade sig på en snöplig 4:e plats – utan pris, men toppenbra!

Nästa vecka ska jag träffa Andreas, vår webmaster, och få lära mig hur jag lägger upp bilderna på ett snyggt sätt, för så mycket som vi tävlar nu har vi ju jättefina bilder att visa upp också!