Lagvinst i Ystad!

Sittandelaget vann idag Sparbanken Syd Open i Ystad! Grattis! Laget bestod av Maja, William och Ylva. Lagsumman slutade på exakt samma som Sjöbos, men eftersom man särskiljer på bästa individuella resultat vann Skabersjö. Detta eftersom Maja hade 424,3 poäng, medan Sjöbos bästa skytt hade 424,0. Med det resultatet vann Maja även L13 klassen.

Ylva och William i L13 sköt också riktigt bra idag, nära personbästa för alla tre. Härligt att vi har så många bra skyttar nu – ni som brukar vara nere på träningen vet ju att vi dessutom saknade några killar på tävlingen idag 🙂

Det är också roligt att sitta bakom och se fyra Skabersjöskyttar på rad som bara fokuserar på sitt skytte, tar det lugnt, pausar när de behöver, skjuter på när det flyter – underbar söndagsunderhållning för oss som hejar!