Succe på nationella DM i Kristianstad

Vilken dag vi hade igår!

Andreas och Maja inledde kl 9 med ståendeskytte. Maja klämde i med 379 poäng och kom på första plats i klass L15, och gick till final i junior stå klassen. Andreas som inte skjutit 40 skott på länge fick till fina 344 poäng, inte långt från personbästa, vilket räckte till en 8:e plats i klassen. Därefter var det dags för Anders att skjuta stående, 377 poäng fick han ihop, och en 4:e plats, det räckte till final i sen+vet klassen.

I juniorfinalen startade Maja på andra plats, en placering hon behöll genom hela finalen. Fina 100,1 p sköt hon! Grattis till silver Maja!

I senior+veteranfinalen gick Anders in på fjärde plats, och efter fint skytte slutade han på 3:e plats! Grattis till brons Anders!

Sedan sköt Maja och William sittande. Maja vann klassen med 426,1 poäng, och William tog 9:e platsen med 417,0, också det rekord på tävling för honom, och det näst högsta han skjutit! Båda två tog sig till finalen. Innan den sköt Anders och jag, Camilla, sittande, Anders fick till 422,1 poäng och en tredje plats och jag fick 421,4 och en femteplats.

I sittandefinalen för juniorer sköt Maja 106,5 poäng och behöll ledningen med totalt 532,6 poäng. Grattis till guld Maja! För William var det första finalen, det är ju alltid lite extra nervöst, men ett fint skytte gav honom 520,8 poäng totalt, och 14:e plats.

Sist på dagen var det dags för seniorernas sittande final. Det blev en jämn kamp om bronset mellan Anders, Fredrik från Kävlinge och mig. Jag avgick med segern, sköt 106,2 poäng och 527,6 totalt, 0,1 poäng före Fredrik och 0,4 poäng före Anders. Brons!

Skabersjös sittande ungdomslag bestående av Maja Bucher och William Sörensson segrade i lagtävlingen, guld till dem, och föreningen! Stort grattis!

Anders och jag bildade ett sittande seniorlag och kammade hem andraplatsen och ett silver till föreningen!

Grattis alla skyttar och tack för en toppendag, med både trevligt umgänge och fint skytte!