En massa tävlande!

Även om det bara gått två veckor sedan senaste nyhetsinlägget så har föreningens ungdomar hunnit med att tävla en hel del.

Den 7 februari var Maja i Morup och sköt skyttiadens regionfinal, där hon slutade trea i L13 med 425,1 p och därmed har kvalificerat sig vidare till Riksfinalen i Kinna den 7 mars. Grattis till det!

Samma helg var Jacob och Ylva i Kävlinge och tävlade. I L11 slutade Jacob på en 11:e plats och i L13 slutade Ylva på 11:e plats. Fint!

Denna helgen inledde Maja med Damjunior DM i Sjöbo igår. Där vann hon Damjun C med 399,7 poäng och efter en spännande final slutade hon på fjärde plats totalt i Damjunior!

Idag var Magne, Maja, William och Ylva i Vellinge och sköt Knattestå-tävling. Det blev en lyckad dag för föreningen, då alla fyra lyckades ta sig till final, och Magne och Maja knep andraplatsen i lagtävlingen. Magne och Maja tävlar i klass A, klassen för de som har skjutit 170 p eller bättre. I grundomgången kom Maja på 2:a plats och Magne på 4:e. Bara 1 poäng skilde Maja från ettan. Inför finalens sista skott ligger Maja 0,2 p före. Som sista skott skjuter hon då 8,5! Men vann med 0,3 då killen på bana 1 klämde till med 8,4. Puh, spännande värre för publiken!

Ylva och William kämpade på bra i finalen i B-klassen, där marginalerna mellan skyttarna var lite större. Bra skjutet alla fyra, nästa knattetävling är i Åkarp den 15 mars, hoppas ni vill vara med då också!