Framgångarna fortsätter!

4 glada pristagare: Magne, Maja, Andreas, Ylva

Vilket bra flyt våra skyttar har just nu!

Den 8 mars var några skyttar iväg och tävlade i Degeberga, och där blev det en ny pokal för sittandelaget som kom på 3:e plats, Ylva och William ingick i detta! Individuellt sköt de 395 poäng alla tre.

I går var det knattestå i Åkarp. Där slog Ylva, Magne och Andreas till med personbästa alla tre! I finalen i klass A blev det tre Skabersjöskyttar i topp, Maja på bana 1, Magne på bana 2 och Andreas på bana 3!

Ylva gick in på 4:e platsen i finalen i B-klassen. Maja vann A-klassen efter finalen, vårt ena lag vann och det andra kom trea! Snacka om lyckad dag!

Och sedan fortsatte det på träningen idag – personbästa duggade tätt! Det summerades personbästa på Harald, Emy, Tim och Andreas. Maja förbättrade sitt proppenresultat, Ylva blev klar med silvermärket stående, ja, jag hoppas jag inte glömt någon hyllning nu – mejla mig i så fall!