Föreningsmästerskap sittande

Föreningsmästerskap sittande 2015
Föreningsmästerskap sittande 2015

Wow, vilket Föreningsmästerskap! Åtta taggade skyttar sköt jättebra, höga resultat hela vägen. Full koncentration och fokus på tävlingen. Vilka underbara ungdomar vi har! 

Föreningsmästare sittande 2015 blev Linn Bartilson, som sköt 100 poäng i grunden och 106,7 i finalen. Två blev Maja Bucher, också 100 poäng i grunden, och 106,2 i finalen. På tredje plats kom William Sörensson, 99 poäng i grunden och 105,9 i finalen! Grattis till er!

Föreningsmästerskap sittande 2015Jag tog fler bilder, som kommer läggas upp under bilder, förhoppningsvis redan på onsdag, då ska jag också testa den nya resultatsidan som Andreas, vår webbmaster lagt upp, om jag lyckas hittar ni hela resultatet där. Och så ska jag flirta lite med Andreas, så att han kanske kan lägga upp en film på bildsidan åt oss 🙂 Jag tog en film under tävlingen idag, hade ju varit kul att lägga upp den här, så alla får se hur duktiga våra skyttar är! /Camilla