Äntligen höst!

Nu är det äntligen dags att plocka fram bössorna igen, på måndag 18 augusti kl 18 startar höstsäsongen. I kalendern har jag lagt upp de tävlingar utom föreningen som jag hittat datum och plats på, de har fått en rosa list i kalendern. På så sätt kan ni planera in dem i kalendern lite tidigare än vad inbjudningarna kommer upp på anslagstavlan, eftersom inbjudningarna inte kommer förrän någon vecka innan. Än finns det inte så många, men i slutet av september bör listan blivit lång. Och visst ska vi få ihop två lag till Skåneserien i år också! Jag tror att vi har en spännande höst framför oss, med tanke på alla superresultat som duggade tätt i våras, en liten förening med många jättebra skyttar, föreningens 115:e verksamhetsår kan inte firas bättre! Vårt eget program är inte spikat än, men måndagar och torsdagar kl 18 blir det alla veckor, förutom v44, fram till 17 december.