Resultat från Föreningsmästerskap stående, Proppen, Riksranking, Eslöv

I torsdags avgjordes Föreningsmästerskapet stående, och även här bjöd skyttarna publiken på stor spänning! Anders ledde efter grundomgången med 95 poäng. Därefter följde Maja med 90 p, Andreas med 89 p, Magne och William med 88 p och Ylva med 72 poäng. Anders bjöd sedan på storstilat skytte och klämde i med 103,6 p i finalomgången, och avgick med segern, före Maja på 188,3 poäng och Andreas på 183 poäng. Våra ståendeskyttar är verkligen på g, vilka häftiga lag vi kommer kunna ställa upp med i tävlingarna till hösten!

Resultaten från Proppen 2014-15 har publicerats på www.skyttesport.se  nu. Våra tre skyttar sköt alla i Sitt Elit. Här finner vi Maja på 6:e plats, 0,7 efter ettan. På 15:plats har vi Ylva och på 35:e plats William. Totalt sköt 53 skyttar i denna klassen! Laget kom på en delad elfteplats, vi tappade bara tre poäng. 40 lag var med.

Tre av proppens omgångar och resultatet från Skyttiadens distriktsomgång ligger till grund för riksrankingen. I topp i L13 för andra året i rad: Maja Bucher! Ylva på plats 20 och William på plats 32, 65 deltagare! Toppenbra gjort av er!

I slutet av mars var skyttarna uppe i Eslöv och tävlade. Även här satte vi Skabersjö på kartan! Vad sägs om: Ylva på andra plats i L13, William på andra plats i L13stå och Anders på andra plats i Lsen, och sittandelaget på andra plats!

Det har blivit ett fel i programmet – det är inte skytte på torsdag, valborgsmässoafton!