Skyttiadens distriktsomgång

I helgen avgjordes Skyttiadens distriktsomgång i Sjöbo. Totalt hade vi 11 skyttar med, och helgen kan knappast beskrivas som något annat än en succé! 3 vidare till regionsomgång och 2 sjätteplatser!

På lördagen var det sittande. Först ut från föreningen var Alexander R i L11. Han kom på andra plats och är därmed vidare! Sedan var det dags för våra L13 skyttar att skjuta. Gustav slog till med nytt personbästa, 421,1 vilket räckte ända till 6:e plats. Jacob kom på 10 plats och Emy kom på 18 plats, totalt var de 28 i den klassen. Bra gjort av våra sittandeskyttar!

På söndagen var det dags för våra ståendeskyttar att fortsätta framgångarna för föreningen. I L15 vann Maja, och William kom på 5:e plats – 2 skyttar vidare till nästa omgång! Ylva knep 6:e platsen och Alexander N kom på 10 plats. I l17 klassen var det tight, mellan 2:an och Andreas som kom på 8:e plats skiljde inte mer än 5 p. Magne kom på 10:e plats i samma klass.

Jättebra jobbat allihop, tack för en rolig helg!