Nationella DM Stående

Denna helgen är det Nationella DM för Skåne. Idag var det stående. Våra framgångar fortsatte och det var mycket Skabersjö på prisutdelningen. Emy Nyberg van L13, Maja Bucher vann L15 och William Sörensson blev 4a i samma klass. Laget med Maja och Alexander Nyberg kom på tredje plats och laget med Emy och William på fjärde. Maja, Emy och William kom till juniorfinalen. Maja gick in som tvåa, sköt en superbra final med 104,7 poäng och tog in de fyra poäng hon låg efter och vann! Även William och Emy sköt bra i finalen, 98,4 på William och 95,2 på Emy. I seniorklassen sköt jag, Camilla Bucher. Jag var jättenöjd med mina 384 poäng, vilket gav mig en tredjeplats i grundomgången. Denna plats kunde jag sedan försvara i finalen och slutade alltså på tredje plats i mästerskapet. I morgon är det sittandeskyttarnas tur att försvara våra färger.

Här kommer en bild från finalen. William och Emy står i grönlila ställ nära kameran, och Maja i ljusblått långt bort.

Final juniorer

Individuella pristagare

Lag och mästerskapsmedaljörer