Nationella DM Sittande

Det gick riktigt bra idag med! I L11 sköt Johan Kleverskär, i L13 Gustav Eneberg. Gustav vann klassen och tog sig till final. In till final skilde det bara 0,1 p mellan Gustav och Viktor Lindgren från Sjöbo, och efter final slutade Gustav tvåa, efter en riktigt bra finalomgång. Gustav ingick även i ett lag som slutade på andra plats, silver där med! Maja Bucher sköt som junior, även hon gick till final. Där var hon bara 0,1 p ifrån att få delta i särskjutningen om bronset, men slutade femma. I seniorklassen hade vi Åsa Kleverskär, hon blev femma i grunden och tog sig till final. Där var hon lite nervös i början, men avslutade bra, så vi ser fram emot fler tävlingar för henne. Vi hade också en skytt i den största klassen, veteran. I denna svåra klass gjorde Jonas Kleverskär tävlingsdebut, men han tog sig inte till final.

Här följer fina bilder som Johan Eneberg tog idag.

Sittandeskyttar

Sittandeskyttarna i grundomgången

Prisutdelning L11

Silvermedalj till Gustav