Nationella DM Sittande

Sittandeskyttar
Sittandeskyttarna i grundomgången

Det gick riktigt bra idag med! I L11 sköt Johan Kleverskär, i L13 Gustav Eneberg och Linn Bartilson. Gustav vann klassen och både han och Linn tog sig till final. In till final skilde det bara 0,1 p mellan Gustav och Viktor Lindgren från Sjöbo, och efter final slutade Gustav tvåa, efter en riktigt bra finalomgång. Gustav och Linn hade även ett lag som slutade på andra plats, silver där med! Maja Bucher sköt som junior, även hon gick till final. Där var hon bara 0,1 p ifrån att få delta i särskjutningen om bronset, men slutade femma. I seniorklassen hade vi Åsa Kleverskär, hon blev femma i grunden och tog sig till final. Där var hon lite nervös i början, men avslutade bra, så vi ser fram emot fler tävlingar för henne. Vi hade också en skytt i den största klassen, veteran. I denna svåra klass gjorde Jonas Kleverskär tävlingsdebut, men han tog sig inte till final. 

Här följer fina bilder som Johan Eneberg tog idag.Sittandeskyttar

Sittandeskyttarna i grundomgången Johan, Linn och Gustav Prisutdelning L11 Prisutdelning L13 Prisutdelning i lagtävlingen Silvermedalj till Gustav