Delad seger i Skåneserien för sittandelaget!

Denna säsongen har vi haft ett superbra lag i Skåneserien sittande. Förutom en match på 1594 och en på 1595 har de legat mellan 1598 och 1600 poäng i alla matcherna i år! 1600 poäng, full pott, lyckades de med vid två tillfällen! Även Sjöbo har skjutit bra i år och när säsongens sista match skjutits visar det sig att de har samma skjutna poäng och samma matchpoäng. För första gången blev det en delad serievinst eftersom det inte gick att särskilja med de tre särskiljningskriterierna som finns i stadgarna! Gustav Eneberg och Alexander Rasi delade segern i L11 med 2 andra skyttar på 2000 poäng, tätt följda av Jacob Strandell som delade 6:e platsen med två andra och 1998 poäng! Johan Kleverskär har varit med på 4 omgångar och Emy Olofsson på en, och de får därför ingen placering i resultatlistan. Nu ser vi fram emot prisutdelning och sluttävling i Vellinge den 2 april.