Familjetävling och annat smått och gott!

Nu har tävlingssäsongen dragit igång, härligt! Vi har bland annat hunnit skjuta vår familjetävling, som blev spännande och jämn. Segrade gjorde familjen Eneberg i sittandeklassen och familjen E Nyberg i ståendeklassen. De får nu ta hand om vandringspriserna, kanonen och glasfågeln till nästa år. Grattis!

Sittandeskytte på familjetävlingen, Annika Nyberg närmst kameran

Vinnanrna i ståendeklassen, Emy och Annika Nyberg

Vinnarna i sittandeklassen, Gustav och Johan Eneberg

Igår sköt Linn och Emy Falling Target DM i Vellinge, Linn sittande och Emy stående. Båda gjorde fina resultat i grundomgången och fick skjuta final. Där åkte de tyvärr ut, men båda åkte ut mot totalsegrarna, så det var hårda matcher.

Förra veckan var Linn på sin första knatteståtävling. Hon vann sin klass, grattis!

Linn skjuter sin första knatteståtävling.

Alla vinnare i Sjöbo

Nästa helg är det fullt upp, 8 personer åker till Vellinge för att skjuta Vellingesmällen, och Linn åker på läger i Rottne för att slipa på sin ståendeteknik. Helgen därpå åker familjen Bucher till Rottne, då är det Nationella SM.