Tävlingssäsongen i full gång

Nu märks det att hösten dragit igång på allvar, för nu tävlas det nästan varje helg! Jag hinner knappt med att uppdatera!

Maja vann silver i nationella JSM i Rottne den 4 november! Hon gick in i finalen på delad 2:a plats, på 392 poäng. De var tre som hade den grundpoängen med sig, ledaren hade 394. Maja gjorde en stark final, och tog hem silvermedaljen, efter Isabell Johansson från Anderstorp som tog guldet för andra året i rad. Dagen efter placerade Anders sig på 4:e plats i sittandemästerskapet. Här var det en mycket jämn och spännande final, där total fem skyttar växelvis låg på bronsplatsen. Både Anders och Maja ingick även i Skånes distriktslag och vann silver där med.

Helgen innan var Johan, Jonas, Åsa, Magne, Anders, Maja och Camilla i Vellinge och sköt. Maja vann L15stå och Anders blev trea stående och tvåa sittande, på samma poäng som ettan men med sämre slutserie. Anders, Camilla och Maja vann lagtävlingen stående.

Förra helgen var Maja i Eskilstuna och sköt GP-tävling och dubbeltest. GP-tävlingen gick bra, en femteplats i grundomgången och femteplats efter final. Första tävlingen därefter gick också riktigt bra, medan omgång två gick något sämre, men efter så mycket skytte är det kanske inte konstigt att man är lite trött.

Samma helg var Johan, Gustav, Åsa och Jonas i Tomelilla. Här fick Åsa höga poäng, och tog en andraplats i senior sitt, grattis!

Igår var Pontus på sin första veterantävling. Han sköt bra, och hamnade i mitten av resultatlistan. Lite nervös var han nog allt denna första tävling, så nu ser vi fram emot fina resultat framöver!

Idag har bland andra Gustav skjutit knattestå i Svedala. För Gustav var det tävlingspremiär stående. Här skjuter man 20 skott i grundomgång och håller man sig kvar hela finalen blir det 24 skott där. Detta lyckades båda våra skyttar med och vi kan gratulera dem till vars ett silver i A resp B-klassen! Och till silver i lagtävlingen!


Maja efter finalen på JSM

Maja på prispallen

Maja med sina priser

Anders i sittandefinalen

Anders med sina priser

Silver för distriktslaget i JSM

Silver för distriktslaget i RM

Glada skyttar i Tomelilla