Junior DM guld och silver!

Grattis Linn Bartilson till GULD i Damjunior DM idag, och grattis till Emy Nyberg till SILVER i samma tävling! Och grattis till lagvinsten!


Linn Bartilson 1:a och Emy Nyberg 2:a i Damjunior DM 2018

Båda två inledde med fina grundomgångar och personbästa, Emy som 1:a och Linn som 2:a. I finalen startade Linn starkt och hon behöll sedan ledningen genom hela finalen. Emy knappade in lite på Linn mot slutet men kom aldrig riktigt i fatt. Skabersjö på både första och andra plats i Damjunior DM, härligt!

Linn och Emy under finalen

Det var ett tag sedan jag uppdaterade hemsidan, så här kommer en liten bildkavalkad! Bland annat har två omgångar av Skyttiaden skjutits. Av föreningsomgångens 11 skyttar sköt 8 distriktsomgången. Från denna gick fem vidare till regionsfinalen. Och efter den har Skabersjö fyra skyttar som ska till Eskilstuna och skjuta riksfinal senare i vår! Det är Maja Bucher i L15, Emy Nyberg i L13, Linn Bartilson och Gustav Eneberg i L13 sitt.

Gustav och Linn i distriktsomgången

Emy i distriktsomgången

Alexander med sin och Majas medalj i distriktsomgången

Gustav och Linn i regionsomgången

Maja i regionsomgången

Förutom dessa tävlingar har det skjutits en hel del inbjudningstävlingar. Familjen Kleverskär är flitiga deltagare på dess och skördar priser på de flesta!

Johan får pris i L11 på Järnsmällen i Sjöbo

Jonas får pris i seniorklassen på Järnsmällen i Sjöbo

Åsa och Jonas på andra plats i Järnsmällen i Sjöbo för sittandelag!