Nu börjar skyttet igen!

Måndagen den 17 augusti klockan 18.00 drar terminen igång! Som vanligt har vi träning måndagar och torsdagar från 18.00 och på onsdagar har vi en särskild träningsdag för dig som är van ståendeskytt.

Nytt för i höst är att du som vill prova på skytte måste boka tid i förväg, för att vi inte vill riskera att bli för många samtidigt i lokalen. Är du intresserad av att testa luftgevärsskytte så skicka ett mejl till skabersjo.skf@telia.com så återkommer vi med en tid till dig. Vi börjar boka in nybörjare v 37.

Vi inleder träningen med att alla tvättar händerna noga. För de som vill finns det även handsprit i lokalen. Alla ytor på skjutplatsen, och geväret, torkas av mellan skyttarna och efter träningen desinficerar vi alla skjutplatser och stolar. Och givetvis stannar alla som känner sig krassliga hemma!

För dig som är nyfiken på vår förening så kommer här en liten bildkavalkad från de senaste terminerna!