Köp din bingolott av oss!

Nu kan du stödja föreningen när du handlar bingolotter. Genom att köpa din lott via länken nedan sponsrar du samtidigt Skabersjö Skytteförening. Lotten kan du sedan spela på din dator, surfplatta eller mobil, eller skriva ut på papper. Alla pengar vi får in går till vår ungdomsverksamhet.

Handla din lott här!

Vill du köpa en julkalender så prata med Pontus eller skicka ett mejl till oss!


Du vet väl om att du även kan bidra till vår verksamhet genom att handla via Sponsorhuset och när du spelar på Svenska spel?

Vill du stödja oss på Svenska spel kan du söka efter Skabersjö SF under Gräsroten, eller klicka på länken här:

https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/16930-skabersjo-sf


Handlar du på nätet ibland? Du vet väl om att du kan stödja både oss och dig själv samtidigt! För att du inte ska glöm att gå via Sponsorhuset när du ska handla på nätet kan du aktivera Sponsorhusets plugin Handla Smart.

När Handla Smart väl är aktiverat på din webbläsare så får du automatiskt pengar tillbaka från 600 kända nätbutiker. Pengar delas mellan dig själv och Skabersjö Skytteförening. Vi hoppas att du vill aktivera Handla Smart för enklare sätt att stötta oss på finns inte: