Full fart och fortsatt framgång

Det är så kul på träningarna nu, vi är så många. Full fart, mycket skytte, mycket snack och mycket skratt! Från våra miniskyttar i 8-års åldern upp till medföljande mor- och farföräldrar, vilken gemenskap det är. Missa inte familjetävlingen som går av stapeln den 23 april klockan 10. Mer info på klubben och i kalendern. Veckan som följer är det Föreningsmästerskap, var observant på vilken av dagarna du ska skjuta då. Det är också denna vecka som avslutar terminen.

Nu har vi fått igång TV:n som vi fick av Jack Åkesson och hans familj, tack!, så nu kan ni se hur det går för våra skyttar om ni kommer ner och sätter er vid bordet i första rummet. Och tack till Jonas Kleverskär och Pontus Bartilson som fixade med det elektriska och det tekniska så att vi nu har 5 elektroniska banor.

Det fortsätter gå bra för våra skyttar med. Maja Bucher och Amanda Stålhammar sköt Skyttiadens riksfinal tidigare i mars. För Amanda, i klass L13, var det första tävlingen utanför Skåne, och faktiskt en av de första tävlingarna över huvud taget. Hon sköt stabilt och bra, det räckte inte till final, men en bra prestation som väckte lusten att tävla mer. För Maja i klass L17 blev det en silvermedalj med hem, hon låg tvåa efter grundomgången med och gjorde en stark final och behöll andraplatsen. Grattis Maja till ännu en framgång i Skyttiaden!

Denna helgen tillbringade vi en heldag i Ystad med nationellt DM. Från föreningen deltog Alexander Hjärre, Linn Bartilson, Vega Larsson, Wilma Larsson och Anders Bucher. För Vega blev det final både sittande och stående, Wilma gick till final sittande och Linn och Anders gick till final stående. Föreningen tog ett brons i lag för juniorer med Linn och Vega och Linn tog brons i stående juniorer. Bäst gick det för Anders som efter en spännande final vann öppen klass! Grattis! 

 

Alexander och Wilma väntar på start i grundomgången
Anders skjuter final