Vellingesmällen

Rasmus, Milo, Mille och Klara har kul på tävlingen i Vellinge!

Rasmus, Milo, Mille och Klara har kul på tävlingen i Vellinge!

I helgen var det ett helt gäng i Vellinge och tävlade. Stående var det Anders och Amanda, sittande Vega, Max, Milo, Mille, Klara och Rasmus. Alla gjorde bra ifrån sig med fina resultat. Men särskilt vill vi nämna våra “mini”-skyttar Milo, Mille och Klara, som alla tre sköt höga resultat trots att de inte är så vana vid att tävla. Alla tre fick pris med sig hem och det fick även Anders som blev tvåa i veteran stående. Grattis!

Milo, Clara och Mille på skjutbanan med Anders till hjälp bakom.

Prisutdelning i klass mini, och Anders, Mille, Klara, Milo och Amanda på plats på skjutbanan efter prisutdelningen.

Vi tackar Anna Clarin för bilderna och Vellinge för en rolig tävling!