Discosmällen i Sjöbo

I går kväll var vi ett gäng från klubben som åkte till Sjöbo för att skjuta Discosmällen. Rolig tävling med hög discomusik och ljuseffekter.

3 skyttar i discoutstyrsel.

Våra sittande skyttar Vega, Milo, Klara och Max var först ut och gjorde fina resultat under de lite speciella förutsättningarna och sena klockslaget. Ett par personbästa på tävling noterades till och med! Sedan var det dags för Anders och Amanda med ståendeskyttet. Även här kom det ett tävlings- personbästa, från Amanda. 

Skabersjös sittandeskyttar på discosmällen.

Skabersjös ståendeskyttar på Discosmällen.

Vid prisutdelningen kunde vi sedan glädja oss åt att alla våra deltagare fick ett pris med sig hem! 1:a plats i sina respektive klasser för Amanda och Anders och 2:a plats för Vega! Grattis till bra prestationer!

Tack till Sjöbo för en mycket rolig tävling, vi kommer tillbaka nästa år! 

Skabersjös pristagare i Discosmällen.