Sluttävling i Skåneserien

I går var vi ett stort gäng i Vellinge för att skjuta sluttävling i skåneserien. Och som alltid när Skabersjö drar fram: Succe! Höga resultat på alla sittandeskyttar och en andraplats för laget, bara marginellt ifrån förstaplatsen! Alexander Rasi och en medlem till gick till final, där de sköt jättefint och vi kunde konstatera att det skulle bli både guld och silver till Skabersjö, och det tillslut krävdes ett särskjutningsskott för att kunna kora en vinnare! Grattis! Som ni kan se av bilderna från tävlingen var det sedan prisregn över våra skyttar, när det blev prisutdelning från både sluttävling och serieskyttet.

Tyvärr inga flitiga fotografer närvarande när det på eftermiddagen var dags för ståendeskyttarna att göra upp. Även här bjöds det på fina resultat, ett personbästa, och en finalskytt. Det var Maja Bucher, som i finalen sköt jättefint, mötte André Friman i matchen om guldet, och vann! Grattis till henne med. Här var prisskörden något mindre, men våra skyttar är på gång, nästa år blir vi farliga i serien 🙂