Familjetävling och skyttiaden

Idag var det dags för årets familjetävling. Två fulla skjutlag blev det!

Tävlingen består av två klasser, sittande och stående. Lagen består av en medlem och en icke-medlem, av olika generationer. Icke-medlemmarna, oftast en förälder eller mor-/farförälder, skjuter 2 tavlor sittande och två tavlor stående.

Sittande segrade Familjen Andreasen, William och hans pappa med hela 358 poäng! Williams pappa hade dagens högsta ståenderesultat för icke-medlemmar, 62 poäng!

Vinnarbild sittandelag
Familjen Andreasson, vinnare av vandringspriset Kanonen i år!

På andra plats kom familjen Sundgren, Alva och hennes mamma, med 338 poäng, tätt följda av familjen Scarsén, Lea och hennes pappa, med 337 poäng. På fjärde plats kom familjen Hersler, Hugo och hans pappa, med 324 poäng.

Sedan var det dags för ståendeskyttarna att tampas, här om vandringspriset Glasfågeln.

Segrade gjorde familjen Bucher-Lindberg, Anders och hans svärfar. De fick ihop 348 poäng!

Vinnare
Vinnarna i ståendeklassen, Anders och Bertil, med vandringspriset Glasfågeln.

På andra plats kom Familjen Nyberg 2, Alexander och hans pappa, med 331 poäng. Nils stod för dagens enda 100 poängare bland icke-medlemmar! Trea blev Familjen Nybergs lag 1, Emy och hennes mamma, 327 poäng och på fjärde plats kom Familjen Eneberg, Gustav och hans pappa, med 315 poäng.

Annika, Emy och Anders.
Tävlingen är i full gång.
Anders ser redan glad ut, har han vinnarfealing?
Johan, Gustav, Nils och Alexander, fullt fokuserade!
Resultatrapportering Familjetävling stående
Resultatrapportering, spänd förväntan!

Tack Johan Eneberg för bilderna!

I går var det skyttiadens föreningsomång och förra helgen var Maja i Danmark och sköt LF open. Läs mer om det och se bilderna på vår Facebook-sida!

För några veckor sedan drog ett stort gäng till Trelleborg och sköt Söderslättssmällen. Det gick bra för oss och många priser med hem till Oxie!