Decemberskytte

Det hände så mycket i december så jag hann inte med att uppdatera allt!

Först avgjordes cuptävlingarna. Här har ni vinnarna: Johan Kleverskär sittande och Anders Bucher stående. Grattis till er!

Johan Kleverskär och Anders Bucher

Stående var cuptävlingen otroligt jämn, här nedan följer lite bilder från kampen.

Gustav Eneberg

Anders Bucher, vinnarpose.
Anders Bucher, vinnare!

Sedan hade vi julavslutning. Vi sköt på roliga tavlor och vann skumtomtar. Lea var nog den som vann flest skumtomtar sittande, och Emy stående. Ståendeskyttarna beslöt sig för att göra det ännu svårare och struntade i sina skyttekläder. Vi hade fått låna ett femskottsgevär och sköt lite fallmål med det. Älgbanan var i full gång hela kvällen, den stackars älgen fick springa långt!

Nu hejar vi på Anders och Maja som är i Sävsjö och skjuter Swedish Cup. Terminen drar igång den 14 januari. Vi har fått ner skyttekläder från en tidigare medlem som ni kan köpa, prova på klubben. Våra egna medlemmar har första tjingen! Välkomna!

Tack för bilderna, Gustav Eneberg!